Warme raamdecoratie

Raamdecoratiespecialist Patrick Ponseele staat garant voor uitmuntend vakmanschap. Huiselijkheid en warmte krijgen in zijn handen vorm dankzij rijke materialen te hanteren. Elk project dat langs hem passeert, wordt voorzien van de beste raamdecoratie, net zoals deze woning.

Een opleiding mode en confectie kreeg in het geval van Patrick Ponseele een vervolg in het buitenland. Na waardevolle ervaring te hebben opgedaan, keerde hij terug naar België om zijn liefde voor interieurs te blijven ontwikkelen. Bij verschillende toonaangevende bedrijven mocht hij de raamdecoratie verzorgen. Inmiddels wordt zijn eigen exclusieve stoffencollectie aangevuld door textielproducten van andere hoogwaardige merken. Met dit project demonstreren we hoe zijn werk een woning kan vervolledigen.

Met het motto “we listen, we inspire, you enjoy” is het niet verwonderlijk dat een persoonlijke kennismaking altijd de trouwe start van een project is. Door steevast voor absoluut maatwerk te kiezen, kan het merk de wensen van iedere klant behandelen als het ultieme vertrekpunt. Als decorateur is het namelijk de kunst om architectuur op de juiste wijze aan te vullen en voor een interieur te zorgen dat volledig in de lijn van de bewoner ligt. Essentieel is dat de juiste gordijnen worden geselecteerd, want de juiste stofferingen vullen elke leegte op. Hierdoor krijgt een ruimte rust en evenwicht, en dat komt natuurlijk elke thuis ten goede. Aangezien de stijl vrij klassiek is, is er weinig weelderigheid nodig om een warm gevoel op te roepen. Bepalende factoren zijn sobere en neutrale kleuren en zorgvuldig samengestelde texturen.

Bij raamdecoratiespecialist Patrick Ponseele krijgen huiselijkheid en warmte vorm dankzij rijke materialen te hanteren.

Voor deze woning nam Christine Bekaert de inrichting voor haar rekening, en de raamdecoratie van Ponseele is de perfecte afwerking. Lichte, zachte gordijnen zetten de warme woonkamer extra in de kijker, terwijl in de eetkamer shutters werden gebruikt om een strakkere look te krijgen. Een bijkomende troef is dat de decoratie moeiteloos vermengt met het algehele interieur en niet teveel aandacht opeist. Dit project bevestigt daarmee opnieuwe dat Ponseele elke ruimte van een stijl kan voorzien die de overheersende toon van het interieur vlotjes verderzet. 

Wil je je laten betoveren door nog meer indrukwekkende projecten en inspirerende architectuur? Volg dan zeker ons Instagramaccount @realliving_magazine. Daar delen we dagelijks unieke realisaties, veelbelovende ontwerpen en innovatieve ideeën.

Fotografie door Efie De Grande

Meer stories…