fbpx

Warme raamdecoratie

Warme raamdecoratie

Warme raamdecoratie

Raamdecoratiespecialist Patrick Ponseele staat garant voor uitmuntend vakmanschap. Huiselijkheid en warmte krijgen in zijn handen vorm dankzij rijke materialen te hanteren. Elk project dat langs hem passeert, wordt voorzien van de beste raamdecoratie, net zoals deze woning.

Een opleiding mode en confectie kreeg in het geval van Patrick Ponseele een vervolg in het buitenland. Na waardevolle ervaring te hebben opgedaan, keerde hij terug naar België om zijn liefde voor interieurs te blijven ontwikkelen. Bij verschillende toonaangevende bedrijven mocht hij de raamdecoratie verzorgen. Inmiddels wordt zijn eigen exclusieve stoffencollectie aangevuld door textielproducten van andere hoogwaardige merken. Met dit project demonstreren we hoe zijn werk een woning kan vervolledigen.

Met het motto “we listen, we inspire, you enjoy” is het niet verwonderlijk dat een persoonlijke kennismaking altijd de trouwe start van een project is. Door steevast voor absoluut maatwerk te kiezen, kan het merk de wensen van iedere klant behandelen als het ultieme vertrekpunt. Als decorateur is het namelijk de kunst om architectuur op de juiste wijze aan te vullen en voor een interieur te zorgen dat volledig in de lijn van de bewoner ligt. Essentieel is dat de juiste gordijnen worden geselecteerd, want de juiste stofferingen vullen elke leegte op. Hierdoor krijgt een ruimte rust en evenwicht, en dat komt natuurlijk elke thuis ten goede. Aangezien de stijl vrij klassiek is, is er weinig weelderigheid nodig om een warm gevoel op te roepen. Bepalende factoren zijn sobere en neutrale kleuren en zorgvuldig samengestelde texturen.

Bij raamdecoratiespecialist Patrick Ponseele krijgen huiselijkheid en warmte vorm dankzij rijke materialen te hanteren.

Voor deze woning nam Christine Bekaert de inrichting voor haar rekening, en de raamdecoratie van Ponseele is de perfecte afwerking. Lichte, zachte gordijnen zetten de warme woonkamer extra in de kijker, terwijl in de eetkamer shutters werden gebruikt om een strakkere look te krijgen. Een bijkomende troef is dat de decoratie moeiteloos vermengt met het algehele interieur en niet teveel aandacht opeist. Dit project bevestigt daarmee opnieuwe dat Ponseele elke ruimte van een stijl kan voorzien die de overheersende toon van het interieur vlotjes verderzet. 

Wil je je laten betoveren door nog meer indrukwekkende projecten en inspirerende architectuur? Volg dan zeker ons Instagramaccount @realliving_magazine. Daar delen we dagelijks unieke realisaties, veelbelovende ontwerpen en innovatieve ideeën.

Fotografie door Efie De Grande

Meer stories…

Stoere schil, warme pit

Verhuizen is altijd het begin van een nieuw hoofdstuk. Als je ook nog eens in een prachtvilla gaat wonen die speciaal voor jou werd ontworpen, kan het plaatje niet meer stuk. Studio Anja Vissers verzorgde deze opdracht voor een recent samengesteld gezin. Het resultaat stelde de klanten meer dan gelukkig, want een moderne woonst als deze kom je niet elke dag tegen. We leiden je met plezier rond in het ontwerp.

Gastronomie in ongedwongen sfeer

Dicht bij hun gasten staan en nog dichter bij hun gerechten door te kiezen voor eerlijke producten, dat is waar het Brugse Locàle voor staat. Het restaurant van sommelier Jürgen Aerts en chef Hendrik Dequeker biedt foodsharing-gerechten in een intieme sfeer aan. Met lokale producten stelden ze een authentieke kaart op die speels en eigentijds is. Tijd maken voor je geliefden en ondertussen genieten van heerlijke, pure smaken? Dat klinkt ons als muziek in de oren.

Een Belgisch interieurmerk dat durft

In een wereld waarin trends komen en gaan, heeft Living Objects & Furniture een eigen weg gekozen. Dit Belgische merk, opgericht door de gedreven professionals Loïc Willemot en Bruno Lippens, staat voor tijdloze en duurzame interieurobjecten en meubels van de hoogste kwaliteit.

Passie voor eenvoud

Met veel trots stellen we onze lezers voor aan het Belgische talent Sophie De Bel. Als interieurarchitecte begeleidt ze haar klanten met toegankelijke tips naar het interieur van ieders dromen. Zo durft ze krachtige combinaties te creëren en de juiste blikvanger op de juiste plaats te zetten. Haar ontwerpen veroveren ons hele land. Wij konden dus niet achterblijven en zetten graag een van haar nieuwste projecten in de spotlight.

Een bijzonder gevoel van warmte en rust

Het Belgische merk ILB Interieur en Bouw is een expert in interieur en bouw en staat voor tijdloos design en eigentijdse creatieve oplossingen. Al sinds 1999 streven zij naar een persoonlijke aanpak, waarbij de wensen van de klant in een prachtig resultaat worden omgezet. Als partner van Imagicasa lichten we graag één van hun recente projecten te Melsele uit.​