Woning in Knokke van topniveau

Bij Real Living laten we je graag kennismaken met de mooiste woningen en meest inspirerende interieurs. In het aanbod van vastgoedmakelaar Immo Brown vind je op dit moment een prachtige residentie in Knokke die heel wat nieuwsgierigen zal trekken. Hier geniet je niet alleen van veel ruimte, maar ook van de ideale ligging en een hoogwaardige afwerking.

Immo Brown focust zich op het vertegenwoordigen van vastgoed in Knokke, het Zoute en Duinbergen. Met een persoonlijke maar deskundige aanpak zijn ze de geschikte specialist om de verkoop of verhuur van luxevastgoed te begeleiden. Hun aanbod omvat woningen in het stadscentrum, villa’s omgeven door veel groen, en appartementen met uitzicht op zee. Daarnaast zit er een grote variatie in het soort vastgoed dat ze verkopen. Zo vertegenwoordigen ze niet enkel alleenstaande villa’s en riante koppelwoningen, maar ook exclusieve duplexen en penthouses die tot de verbeelding spreken. Een woning verkopen gebeurt bij hen met de wenselijke transparantie en een uitmuntende punctualiteit.

Je vindt hier talloze gezellige zithoekjes om even te ontspannen

Deze villa vlakbij de Royal Zoute Golf Club springt meteen in het oog. De nieuwbouwwoning met hoogwaardige afwerking wordt omgeven door groen. In de zuid-westgerichte tuin kan je genieten van de groene omgeving, een groot zwembad en veel zon. Het valt al snel op dat dit geen standaardtuin is, maar wel een waaraan veel aandacht is besteed. Bovendien garandeert hij voldoende privacy voor de bewoners, wat met de vele raampartijen in het huis zeker een pluspunt is.

Binnen wordt dat hoge niveau volledig doorgetrokken. De woonst heeft een ruime bewoonbare oppervlakte, met onder andere vijf slaapkamers en vijf badkamers. Kopers hebben ook een polyvalente ruimte (die kan worden gebruikt als fitness), een sauna en een ruime ondergrondse garage voor zes wagens tot hun beschikking. Iedere kamer biedt veel ruimte en een luxueuze inrichting. Je vindt hier bovendien talloze gezellige zithoekjes om even te ontspannen.

Deze woning presenteert naast een bijzonder hoge kwaliteit ook eindeloos veel manieren om er je eigen thuis van te maken. Overal in de woonst geniet je van de grootste luxe en indrukwekkende uitzichten op de tuin.

Wil je je laten betoveren door nog meer indrukwekkende projecten en inspirerende architectuur? Volg dan zeker ons Instagramaccount @realliving_magazine. Daar delen we dagelijks unieke realisaties, veelbelovende ontwerpen en innovatieve ideeën.

Images courtesy of Immo Brown

Meer stories…